Započela proizvodnja tekućih sapuna DODIR PRIRODE

Ponosni smo obavijestiti vas da je 29.09. započela proizvodnja i prodaja tekućih sapuna DODIR PRIRODEu našem poduzeću Sfera Visia j.d.o.o. Sapun se proizvodi od prirodnih sastojaka, od svježih biljnih i eteričnim ulja koja mu daju postojan, ugodan miris i pružaju njegu kože.

Tekući sapun DODIR PRIRODE – slatka naranča napravljen je od Zvijezda suncokretovog ulja

Zvijezda plus, prva hrvatska tvornica ulja, Udruzi je donirala količinu suncokretovog ulja potrebnu za godišnju proizvodnju sapuna.  Dogovorene su i nabavne cijene ostalih potrebnih ulja te će tako Zvijezda biti naš glavni dobavljač.

Pobjednički logo svjetskog priznanja IPRAe

Sapuni DODIR PRIRODE nastavak su projekta „Sapuni s točkicama“, dobitnika prestižne svjetske nagrade „World Golden Contribution Award 2020.“ koju dodjeljuje IPRA, Međunarodna udruga za odnose s javnošću. Naša će nova linija proizvoda iz tog razloga nositi pobjednički logo na ambalaži. Nagrada je dodijeljena agenciji Apriori World koja pet godina volonterski pomaže razvoju našeg društvenog poduzeća. Uz Apriori World potporu ovom projektu dali su i Grad Zagreb, Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, kao i TIKA (Turska agencija za suradnju i koordinaciju) te Europska banka za obnovu i razvoj.

Prodaja tekućih sapuna utjecat će na stvaranje novih prilika za osobe s invaliditetom pa tako u sljedećoj godini planiramo povećati broj zaposlenih i na taj način ojačati konkurentnost teško zapošljivih skupina na slobodnom tržištu rada.

Pogledajte u našim PROIZVODIMA novu liniju tekućih sapuna.