0 items View cart

Our staff

Our employees are the focus of this story

The main objective of launching this project and business employment is blind, creating new occupations. Our employees are the focus of this story. All our employees passed the educational and rehabilitation program for making soap. In addition to income, employment gives them self-confidence, include them in society. We hope that our example to show that the opportunities and tasks that blind people can perform numerous. We are committed to provide support, training and to acquire new skills. We hope that this will be an incentive for others to join the blind and visually impaired people in their working team, the organization and will recognize the ability and will of the blind and visually impaired people. Blind and visually impaired people can achieve a lot and that is no different from others. The effort and the work everyone needed.

Meet our employees. They have long working experience.

These are their stories:

 • card image

  Ana Listeš

  Member of the project team

  Radna terapeutkinja Ana Listeš svesrdno se trudi našim polaznicima radionice olakšati aktivnosti poput rezanja, topljenja, miješanja i lijevanja. Najveći izazov s kojim se polaznici susreću na radionici je doziranje boje i mirisa te prelijevanje tekuće sapunske baze u kalup. Ana im je pokazala kako se vježbom i to može svladati, te im dala nekoliko praktičnih savjeta, primjerice kako postići navedeno primjenom plastične čaše i špricaljke. Pomoću čaše slijepa osoba može odrediti broj kapi koje će dodati u smjesu, prema zvuku.

 • Anđelka Bunić

  Anđelka Bunić

  Cooperative manager of Martinov plašt

  ...

 • Anto Babić

  Anto Babić

  Employee

  Sudjelovao na radionici kao jedina potpuno slijepa osoba. Iza sebe ima 26 godina iskustva rada kao telefonist u Croatia Osiguranju. Kao i ostali polaznici, nije imao iskustva u izradi sapuna, kao ni predodžbu da bi kao osoba s oštećenjem vida uopće mogao u takvom nečemu sudjelovati. Radna terapeutkinja Ane Listeš svesrdno se trudila našim polaznicima radionice olakšati aktivnosti poput rezanja, topljenja, miješanja i lijevanja. Najveći izazov s kojim se Antun susreo na radionici bilo je doziranje boje i mirisa te prelijevanje tekuće sapunske baze u kalup. Ana mu je pokazala kako se vježbom i to može svladati te mu dala nekoliko praktičnih savjeta, primjerice kako postići navedeno primjenom plastične čaše i špricaljke. Pomoću čaše slijepa osoba može odrediti broj kapi koje će dodati u smjesu, prema zvuku.

 • Barbara Šajinović

  Barbara Šajinović

  Employee

  Naša zaposlenica Barbara ima zanimljivu životnu priču. Po prirodi ambiciozna i poduzetna, obožava kemiju i koja za nju predstavlja mnogo više od tek običnog posla. Ova mlada djevojka magistrica je primijenjene kemije. Svoj radno iskustvo započela je kao asistentica na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije , međutim svoju je znanstvenu karijeru zbog velikog oštećenja vida morala napustiti. Odlučila se posvetiti novom zaposlenju, te se nada da će svoje stečeno stručno znanje moći primijeniti na novom radnom mjestu. Vedra je i kreativna osoba, puna ideja.

 • Danijel Koletić Šajinović

  Danijel Koletić

  Advisor for branding, business and public relations

  ...

 • Dario Vuljar

  Dario Vuljar

  Employee

  Većina naših zaposlenika svoje je obrazovanje stekla u Centru Vinko Bek. Tako i Dario. Ovaj tridesetšestogodišnjak po zanimanju je administrativni tajnik. Ima sedmogodišnje radno iskustvo. Većinu radnog vijeka radio je kao telefonist u call centrima. Veseli ga novi posao i nova prilika. Ovaj posao je prilika za kvalitetniji i bolji život njega i njegove obitelji. Dario je otac jednog djeteta.

 • Dubravka Uršić

  Dubravka Uršić

  Member of the project team

  ...

 • Goran Denis Tomašković

  Goran Denis Tomašković

  Project and executive director of the Association of the Blind Zagreb

  ...

 • Hrvoje Vrgoč

  Hrvoje Vrgoč

  Member of the project team

  ...

 • Ivan Rade Tadić

  Ivan Rade Tadić

  Member of the project team

  ...

 • Kristina Ivanković

  Kristina Ivanković

  Employee

  Dio našeg radnog tima je i mlada dvadesetčetverogodišnja djevojka Kristina Ivanković. Iako je stekla zanimanje administrativnog tajnika, dosada nije imala priliku raditi. Svoje obrazovanje završila je u Centru za slijepe i slabovidne osobe Vinko Bek. Međutim, iako dosad nezaposlena nije bila pasivna, svoju volju i želju za kvalitetnim i ispunjenim životom ostvarila je kroz bavljenje atletikom. Njena najdraža disciplina je bacanje kugle. Aktivan je član sportskog kluba osoba s invaliditetom Agram. Uživala je u radionicama izrade sapuna i u mogućnosti da i sama izradi nešto jedinstveno.

 • Kristina Milić Zhang

  Kristina Milić Zhang

  Employee

  ...

 • Marija Kombura

  Marija Kombura

  Member of the project team

  ...

 • Martina Kovačević

  Martina Kovačević

  Member of the project team

  ...

 • Monika Rastovac

  Monika Rastovac

  Member of the project team

  Dizajnerica koja je diplomirala na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Sudjelovala u dizajnu ambalaže proizvoda Sapuna s točkicama.

 • Nikola Arbanas

  Nikola Arbanas

  Member of the project team

  ...

 • Veselko Musa

  Veselko Musa

  Member of the project team

  ...